Σύστημα Ξεσκονίσματος

Τα προϊόντα του συστήματος Σύστημα Ξεσκονίσματος

Σύστημα Ξεσκονίσματος

Λύσεις για ξεσκόνισμα της Vileda Professional

Για γρήγορη απομάκρυνση ελεύθερης σκόνης και ρύπων

Η μεγάλη ποικιλία από μάπες ξεσκονίσματος μίας χρήσης περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από μη υφαντές μάπες από βισκόζη ή πολυπροπυλένιο που περιέχουν μια ειδική μόνιμη επεξεργασία εμποτισμού με έλαιο που διατηρεί την αποτελεσματικότητα της

ακόμα και μετά την αποθήκευση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η προεμποτισμένη επιφάνεια, που είναι ιδανική για χρήση σε ξηρό καθαρισμό σε νοσοκομεία, γραφεία και αίθουσες με υπολογιστές, τραβάει τη σκόνη σαν μαγνήτης και μειώνει τον αριθμό των αιωρουμένων σωματιδίων.

Οι ανθεκτικές μάπες ξεσκονίσματος προσφέρονται για γρήγορη απομάκρυνση ελεύθερης σκόνης και ρύπων, στο πλαίσιο της καθημερινής συντήρησης ή του προκαταρκτικού καθαρισμού.

Το ξεσκόνισμα, όταν χρησιμοποιείται στο πλαίσιο ενός συστήματος συντήρησης, δρα ως ένα ενδιάμεσο στάδιο καθαρισμού για τη μείωση της συχνότητας του υγρού ή του νωπού καθαρισμού δαπέδων.

Το ξεσκόνισμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προκαταρκτικό στάδιο καθαρισμού στο πλαίσιο μιας διαδικασίας καθαρισμού δαπέδων δύο σταδίων, με στόχο την απομάκρυνση των μικρών σωματιδίων σκόνης και των στερεών στοιχείων πριν από τον υγρό ή το νωπό καθαρισμό των δαπέδων.