Καθαρισμός γραφείων με τη Vileda Professional

Ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον για την επιτυχία σας

Το καθαρό εργασιακό περιβάλλον είναι ταυτόχρονα και υγιές. Ωστόσο, στις σημερινές εγκαταστάσεις γραφείων η σημασία της υγιεινής είναι πολύ μεγαλύτερη: Η καθαριότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την ηθική, ενώ παράλληλα είναι πολύ σημαντική για την υγεία και την ευημερία των υπαλλήλων, καθώς και καίριας σημασίας για την επιτυχία μιας εταιρείας. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα του προσωπικού καθαρισμού, το οποίο είναι επίσης καίριας σημασίας για την επιτυχία σας.

Ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές του γραφείου σας, θα δουλέψουμε με εσάς και την ομάδα σας για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση καθαρισμού για τις ανάγκες ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά που αντιστοιχεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επαγγελματικά προϊόντα για καλύτερη οικονομική αποδοτικότητα στον καθαρισμό γραφείων

Παρά τις μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις στα εργασιακά περιβάλλοντα, οι απαιτήσεις στον καθαρισμό γραφείων δεν έχουν μειωθεί. Δύο τάσεις συνέβαλαν σε αυτό:

1. Στους χώρους γραφείων χρησιμοποιούνται πλέον νέα υλικά και γυαλιστερές και ευαίσθητες επιφάνειες.

2. Ο καθαρισμός κατά τις ώρες εργασίας έχει ενσωματωθεί στις καθημερινές διαδικασίες του γραφείου.

Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα, κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο, ευκολία στη χρήση και εκπαίδευση του προσωπικού αυξάνονται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο, αλλά και χρήμα.

Σας προσφέρουμε τα πιο αποδοτικά και εργονομικά εργαλεία για το είδος της εργασίας σας. Σε συνδυασμό με τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, εξασφαλίζουμε το καλύτερο κόστος χρήσης για τις ανάγκες σας.

Πετύχετε περισσότερα με τη Vileda Professional

Μειώστε το κόστος των εργασιών καθαρισμού σε περιόδους υψηλών ποσοστών εναλλαγής προσωπικού

Ο καθαρισμός γραφείου κατά τις ώρες εργασίας έχει υψηλές απαιτήσεις τόσο σε εργαλεία όσο και σε προσωπικό καθαρισμού. Το κόλπο είναι να επιτύχετε κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς να παρακωλυθεί η ροή εργασιών στο γραφείο. Για να γίνει σωστά, το προσωπικό σας πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένο. Παρόλα αυτά, η εκπαίδευση προσωπικού που αλλάζει συνεχώς, αυξάνει το κόστος και μειώνει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Η λύση: Μείωση όγκου εκπαίδευσης, καθώς και του συνολικού κόστους των εργασιών καθαρισμού, αγοράζοντας εύχρηστα προϊόντα.

Η Vileda Professional προσφέρει εύχρηστες λύσεις καθαρισμού γραφείων για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασιών όπως:

  • Καθαρισμός κτιρίων με γραφεία κατά τις ώρες εργασίας
  • Καθαρισμός γραφείων (επίπλων)
  • Καθαρισμός λοιπών επίπλων των γραφείων
  • Καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών
  • Καθαρισμός γυαλιστερών επιφανειών

Αντιμετωπίστε επιτυχημένα νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται από τα νέα υλικά

Τα νέα υλικά παρουσιάζουν νέες προκλήσεις για το προσωπικό σας: Ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου στα γραφεία είχε μια τάση προς τις πολύ γυαλιστερές επιφάνειες πάνω από τις επιφάνειες δαπέδων. Αυτές απαιτούν συγκεκριμένες λύσεις που δεν μπορούν να δώσουν οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρισμού.

  • Υπάρχουν αρκετά μεγάλες επιφάνειες, με αποτέλεσμα η διαδικασία καθαρισμού με ένα πανί να είναι αρκετά χρονοβόρα
  • Οι επιφάνειες που ακουμπούν οι χρήστες έχουν λιπαρούς ρύπους και δακτυλικά αποτυπώματα που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν
  • Οι πολύ γυαλιστερές επιφάνειες κάνουν τις κηλίδες και τους ρύπους αρκετά ευδιάκριτα

Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε για έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό των επιφανειών του εσωτερικού χώρου. Για γυάλινα διαχωριστικά, τμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, καθρέφτες, τραπέζια, λευκούς πίνακες και πολλές άλλες επιφάνειες μέσα στα σύγχρονα γραφεία.

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας