Γάντια καθαρισμού για μέγιστη προστασία

Γάντια καθαρισμού για μέγιστη προστασία

Από την προστασία των χεριών ενάντια σε βακτήρια, μύκητες και ιούς μέχρι και το πλύσιμο των πιάτων — τα γάντια καθαρισμού προστατεύουν το δέρμα από αραιωμένα χημικά προϊόντα, υγρά και απορρυπαντικά. Τα γάντια μας σχεδιάστηκαν για να σας παρέχουν μέγιστη προστασία, ενώ είναι ιδανικοί σύμμαχοι για μια σειρά εργασιών καθαρισμού, υγειονομικής περίθαλψης και υγιεινής. Η Vileda Professional διαθέτει μια πλήρη γκάμα από προστατευτικά και άνετα γάντια, καθένα κατάλληλο για συγκεκριμένες εργασίες και με το βέλτιστο κόστος χρήσης. Χρησιμοποιώντας τα γάντια της Vileda Professional, θα παρατηρήσετε αμέσως την εξαιρετική ποιότητά τους και θα βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες σας.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας — τα χέρια των υπαλλήλων σας θα σας ευγνωμονούν.

Άνετα και ασφαλή γάντια καθαρισμού από την Vileda Professional 

Θέλουμε να βρείτε τα γάντια που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Όλα τα γάντια καθαρισμού της Vileda Professional:
•    Φοριούνται και βγαίνουν εύκολα
•    Αφήνουν τα χέρια στεγνά, καθαρά και με αίσθηση φρεσκάδας ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση
•    Προστατεύουν τα χέρια για να μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες καθαρισμού με άνεση
•    Παρέχουν εξαιρετική προστασία ενάντια στην παρατεταμένη επαφή με νερό, αραιωμένα απορρυπαντικά, χημικά καθαρισμού και απολυμαντικά 
•    Δεν προκαλούν εφίδρωση 
•    Ανεβαίνουν ψηλά στο χέρι για προστασία 
•    Είναι κατάλληλα για επαναλαμβανόμενη χρήση χωρίς να φθείρονται ιδιαίτερα

Τα περισσότερα γάντια της Vileda Professional διατίθενται σε διάφορα σχέδια και μεγέθη για να βρείτε αυτά που ταιριάζουν τέλεια στα χέρια σας για την πιο άνετη εμπειρία καθαρισμού. Φροντίζουμε να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων και προστασία.
Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά γαντιών καθαρισμού.
 

Όταν πρόκειται για εργασίες υγρού καθαρισμού που απαιτούν αυξημένη πρόσφυση, το γάντι SafeGrip θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Λόγω του μοτίβου της ανυψωμένης λαβής και της επεξεργασίας με κερί, προσφέρει στον χρήστη πρόσθετο κράτημα και έλεγχο πέρα από την καλή χημική του αντοχή έναντι των αραιωμένων χημικών καθαρισμού.

Για ειδικές εργασίες καθαρισμού με αραιωμένα ισχυρά χημικά κατά τη χρήση και εις βάθος καθαρισμό, το εξαιρετικά ανθεκτικό γάντι από λάτεξ και νεοπρένιο 3 στρώσεων σας παρέχει μέγιστη προστασία. Το γάντι HeavyWeight προστατεύει τον χρήστη από αραιωμένα χημικά και από βακτήρια και ιούς. Ως εκ τούτου, αποδίδει εξαιρετικά καλά για εργασίες γενικού καθαρισμού σε κτίρια, γραφεία και νοσκομεία.

Το γάντι Multipurpose της Vileda Professional είναι ένα γάντι από φυσικό λατέξ που είναι κατάλληλο για εργασίες πλήρους καθαρισμού. Διατίθεται σε 2 χρώματα για εύκολη χρωματική κωδικοποίηση που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στην εκπλήρωση των απαιτήσεων υγιεινής. Το γάντι υψηλής αντοχής προσφέρει εξαιρετική οικονομική απόδοση και υψηλή ανατομική άνεση στη χρήση. Η καλή χημική του αντοχή σε αραιωμένα απορρυπαντικά και χημικά καθαριστικά προσφέρει στον χρήστη μέγιστη προστασία.

Τα γάντια λατέξ μας προσφέρουν εξαιρετική οικονομική απόδοση και υψηλή ανατομική άνεση στη χρήση. Μάθετε περισσότερα για την επιλογή των προϊόντων μας στο μπροσούρα Vileda Professional Cleaning Gloves.

Κάθε ένα από τα επαγγελματικά γάντια Vileda έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία και μέγιστη άνεση. Με τη μεγάλη γκάμα κατηγοριών προϊόντων, σας προσφέρουμε μια ποικιλία προϊόντων για τις ανάγκες σας. Δείτε ολόκληρη τη συλλογή προϊόντων μας.

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας