Μια συνεργασία που σας κάνει καλύτερους

Φυσικά, τα προϊόντα και τα συστήματά μας είναι εύκολα στην εκμάθηση και τη χρήση. Σας εγγυόμαστε όμως ότι μέσω της συνεργασίας μας μπορούμε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αναλύοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντάς σας τις καταλληλότερες λύσεις.

Εσείς γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες καθαρισμού του χώρου σας, αλλά αν θέλετε να επιτυγχάνετε καλύτερη απόδοση επενδύσεων από τον εξοπλισμό καθαρισμού σας, θα χαρούμε ιδιαίτερα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας. Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε τη μέγιστη απόδοση του εξοπλισμού και του προσωπικού σας.

1 Συλλογή πληροφοριών. Το 1ο βήμα είναι να συλλέξουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις εργασίες καθαρισμού και τις συνθήκες της σύμβασης/ανάθεσης του έργου.

2 Ανάλυση/προτάσεις. Αφού αναλύσουμε όλα τα δεδομένα που συγκεντρώσαμε, σάς κάνουμε μια πρόταση σχετικά με τη βέλτιστη λύση ως προς το επίπεδο της επένδυσής σας και το επιδιωκόμενο οικονομικό αποτέλεσμα.

3 Εκπαίδευση. Με βάση τη λύση που προτείναμε, καταρτίζουμε ένα εκπαιδευτικό πακέτο που θα βοηθήσει το προσωπικό σας να κάνει τη θεωρία πράξη στις εργασίες καθαρισμού.

4 Εφαρμογή. Ήρθε η ώρα της αλήθειας! Σε αυτό το στάδιο ελέγχουμε ότι τα προϊόντα χρησιμοποιούνται με το σωστό τρόπο και ότι καθαρίζουν αποτελεσματικά και οικονομικά.

5 Υποστήριξη. Ό,τι είδος υποστήριξης και αν χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της σύμβασης έργου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, να μειώσετε το συνολικό κόστος του καθαρισμού ή να αυξήσετε τις πιθανότητες να συνάψετε νέες συμβάσεις έργων.