Αποδεδειγμένη ποιότητα προϊόντων

Επιλέξτε Vileda Professional

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τα περισσότερα εργαλεία καθαρισμού Vileda Professional εσωτερικά. Αυτό μας επιτρέπει να συμμορφωνόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας: Οι μονάδες παγκόσμιας παραγωγής μας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001. Έτσι, κάθε προϊόν της Vileda Professional που παρέχουμε, προσφέρει σταθερή ποιότητα και έτσι ελαχιστοποιεί τους κινδύνους στις καθημερινές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Προϊόντα πέραν των βασικών

Ως ηγέτες στην καινοτομία, το ιδιαίτερο είναι κάτι πολύ βασικό για εμάς και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους άλλους. Δεν μας αρέσουν τα απλά και φθηνά χύμα προϊόντα και ούτε στους πελάτες μας αρέσουν. Αυτό που παραδίδουμε αντιστοιχεί στις μεμονωμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.
Επιπλέον, η πλειοψηφία των προϊόντων μας έχουν επικυρωθεί από ανεξάρτητα ιδρύματα δοκιμών – προσφέρουμε μόνο ελεγμένη ποιότητα με αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Ποιότητα πέραν των προϊόντων

Με κάθε λύση της Vileda Professional σας προσφέρουμε κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν: Ενώ τα προϊόντα μπορούν να αλλάξουν με το χρόνο, η εμπειρία και η ικανότητα μας στον τομέα του καθαρισμού δεν μπορεί να αλλάξει. Για αυτό, μια ευρεία βάση ικανοποιημένων πελατών εμπιστεύεται:
  • Την υπεροχή στην καινοτομία
  • Την τεχνογνωσία στις λύσεις καθαρισμού
  • Την απόδοση των προϊόντων
  • Το κόστος χρήσης

Αξία πέραν του κόστους

Η ποιότητα της Vileda Professional αποδίδει: Η αυξημένη παραγωγικότητα, η ευκολία στη χρήση και ένα αποτέλεσμα υγιεινά καθαρό μας βοηθάει να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα.
Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας εστιάζουν στη βιωσιμότητα, επειδή θέλουμε να διαρκούν περισσότερο σε σχέση με τις συγκρίσιμες λύσεις της αγοράς. Αυτό σημαίνει λιγότερες σταδιακές καταργήσεις και χαμηλότερες συνολικές επενδύσεις, διατηρώντας, ταυτόχρονα, ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Δουλέψτε πιο έξυπνα, όχι πιο πολύ

Εργονομία πέραν των βασικών

Οι βάρδιες καθαρισμού καταπονούν το ανθρώπινο σώμα, για αυτό στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους
ανθρώπους να δουλεύουν πιο έξυπνα και όχι πιο πολύ:
Για αυτό ασχολούμαστε με την εργονομία στην
αρχή της φάσης R&D. Ως εκ τούτου, τα εργαλεία μας μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν και να
ρυθμιστούν ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του κάθε καθαριστή.
Οι βάσεις και τα κοντάρια με
εργονομική σχεδίαση σε καλή τιμή, το ελαχιστοποιημένο βάρος και η χαμηλή τριβή μειώνουν τον
κίνδυνο κακώσεων λόγω επαναλαμβανόμενης κόπωσης. Επιπλέον, περιλαμβάνουμε ολοκληρωμένα
εκπαιδευτικά προγράμματα για τον εργονομικό χειρισμό προϊόντων, ώστε να διασφαλίσουμε μια άνετη
προσέγγιση στον καθαρισμό με λιγότερο άγχος.