Υγιεινός καθαρισμός σε κέντρα διδασκαλίας με τη Vileda Professional

Ο υψηλός αριθμός ατόμων σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη

Τα καθαρά κέντρα διδασκαλίας είναι ύψιστης σημασίας για την ευημερία των παιδιών, των μαθητών και του προσωπικού. Λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων στους δημόσιους χώρους, οι εγκαταστάσεις στα σχολεία και τα πανεπιστήμια μπορούν να γίνουν γρήγορα εστία ασθενειών και λοιμώξεων, αν δεν συντηρούνται σωστά. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για αίθουσες άθλησης, κέντρα ψυχαγωγίας και άλλες τοποθεσίες με δημόσια αποδυτήρια. Οι πόλεις και οι τοπικές αρχές διαθέτουν συνήθως περιορισμένο προϋπολογισμό για τον καθαρισμό, οπότε είναι σημαντικό να πετύχουμε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον με χαμηλό συνολικό κόστος.

Με τις λύσεις της Vileda Professional μπορείτε να πετύχετε ένα αρκετά υγιεινό καθαρισμό με χαμηλότερο κόστος χρήσης για:

 • Καθαρισμό σχολείων
 • Καθαρισμό νηπιαγωγείων
 • Καθαρισμό πανεπιστημίων
 • Καθαρισμό εγκαταστάσεων τοπικών αρχών
 • Καθαρισμό εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας

Εξασφαλίστε υγεία και ασφάλεια, ιδιαιτέρως για το προσωπικό καθαρισμού

Σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, υπάρχουν αρκετοί εμφανείς κίνδυνοι υγείας, συμπεριλαμβανομένων του άσθματος και των μολύνσεων από βακτηρίδια και ιούς. Οι λύσεις καθαρισμού με προεμποτισμό που προσφέρουμε κατασκευάζονται για να αντιμετωπίσουν αυτούς τους κινδύνους: Προσφέρουμε λύσεις που σας βοηθούν να ελέγξετε τη μόλυνση και έτσι να αυξήσετε τη γενική υγεία και ευημερία των παιδιών, των δασκάλων και του προσωπικού καθαρισμού. Επιπλέον, όλα τα εργαλεία που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή εργονομία για μείωση των τραβηγμάτων στη μέση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για τις συγκεκριμένες σας ανάγκες.

Οικονομικός καθαρισμός χωρίς θυσίες υγιεινής

Μειώστε το κόστος καθαρισμού με λύσεις μικροϊνών για καθαρισμό με προεμποτισμό

Η Vileda Professional προσφέρει λύσεις μικροϊνών για καθαρισμό με προεμποτισμό των κέντρων διδασκαλίας για την αντιμετώπιση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων υγιεινής. Εκτός από ευδιάκριτες βελτιώσεις στην καθαριότητα, τα προϊόντα μικροϊνών σάς προσφέρουν:

 • Μειωμένη κατανάλωση νερού – βοηθά στην εξοικονόμηση χρήματος και φυσικών πόρων
 • Μειωμένη χρήση χημικών υπάρχουν ενδείξεις ότι τα χημικά καθαρισμού προκαλούν ή χειροτερεύουν το άσθμα και τις αναπνευστικές νόσους εν γένει
 • Απομάκρυνση του 99,9% των βακτηρίων, των ρύπων και της σκόνης
 • Αποφυγή διασταυρούμενης επιμόλυνσης μεταξύ δωματίων
 • Στεγνά δάπεδα οι προεμποτισμένες πανέτες μικροϊνών δεν αφήνουν υγρές περιοχές, όπου μπορούν να αναπτυχθούν μικρόβια. Επιπλέον, τα δάπεδα που στεγνώνουν γρηγορότερα βοηθούν στην αποφυγή ατυχημάτων από γλίστρημα
 • Καλύτερη εργονομία και ευκολία στη χρήση δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε βαριούς κουβάδες με νερό. Χάρη στη χαμηλή τριβή και τον εύκολο χειρισμό, ο κίνδυνος κακώσεων λόγω επαναλαμβανόμενης κόπωσης είναι πολύ χαμηλός

Επιπλέον, τα προϊόντα της Vileda Professional είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η επιλογή είναι δική σας: Εξοικονομήστε χρήματα αγοράζοντας φτηνά προϊόντα ή μειώστε τα μακροπρόθεσμα έξοδα επενδύοντας σε επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού με μεγάλη διάρκεια ζωής για τα κέντρα διδασκαλίας.

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας