Λύσεις καθαρισμού καταστημάτων από τη Vileda Professional

Περάστε την υγιεινή των καταστημάτων και την εμπιστοσύνη του πελάτη στο επόμενο επίπεδο

Οι πελάτες ελέγχουν εξονυχιστικά τις εισόδους των καταστημάτων και άλλων δημοσίων χώρων. Για αυτό όλοι λένε ότι "η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά". Ιδιαιτέρως, όσον αφορά στην καθαριότητα: Αν ένα σημείο είναι λερωμένο, οι πελάτες ίσως θεωρήσουν ότι και ο υπόλοιπος χώρος είναι το ίδιο λερωμένος. Τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός μέσα στο κατάστημά σας πρέπει να είναι ευπαρουσίαστα οποιαδήποτε στιγμή. Η ποιότητα του καθαρισμού θα επηρεάσει την εμφάνιση του καταστήματός σας:

  • Το 96% των καταναλωτών αναφέρουν ότι η εμφάνιση του καταστήματος είναι υπερβολικά σημαντική
  • Το 52% των καταναλωτών έχει αποφύγει μια επιχείρηση επειδή φαινόταν "λερωμένη" από έξω
  • Περισσότερο από το 80% των καταναλωτών δεν επανήλθε μετά την πρώτη τους επίσκεψη, ενώ το 32% αναφέρει ότι ο κύριος λόγος είναι επειδή το κατάστημα ήταν "λερωμένο"

Επιπλέον, οι κανονισμοί υγείας και ασφάλειας απαιτούν όλα τα δάπεδα και οι επιφάνειες των καταστημάτων, των σουπερμάρκετ και των εμπορικών κέντρων να είναι καθαρές, προς αποφυγή τυχαίων τραυματισμών, όπως το γλίστρημα σε χυμένα υγρά.

Οι λύσεις καθαρισμού καταστημάτων που προσφέρουμε, σας βοηθούν να βελτιώσετε τα αποτελέσματα καθαρισμού μέσα στα καταστήματά σας. Είναι σχεδιασμένες για ένα πλήθος σεναρίων:

  • Καθαρισμός σουπερμάρκετ
  • Καθαρισμός εμπορικών κέντρων
  • Καθαρισμός κέντρων λιανικής πώλησης
  • Καθαρισμός άλλων καταστημάτων γενικά

Επωφεληθείτε από την αυξημένη παραγωγικότητα

Οι υπεύθυνοι καθαρισμού καταστημάτων πρέπει να εργάζονται γρήγορα και διακριτικά και να μην ενοχλούν το προσωπικό του καταστήματος και τους πελάτες κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας. Έτσι, τα εργαλεία καθαρισμού πρέπει να είναι απλά και γρήγορα στη χρήση.

Οι λύσεις της Vileda Professional για καθαρισμό καταστημάτων και σουπερμάρκετ διευκολύνουν τον ασφαλή καθαρισμό με λιγότερους κινδύνους για τους πελάτες, το προσωπικό και το απόθεμα, ενώ μειώνουν το κόστος επιταχύνοντας τη διαδικασία, αυξάνοντας την παραγωγικότητα του προσωπικού σας και μειώνοντας την ανάγκη χημικών.

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν τα προϊόντα μας για τις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψτε μας να σας συμβουλεύσουμε.

Ο ασφαλής καθαρισμός καταστημάτων αποφέρει περισσότερα από όσα νομίζετε

Ψυχική ηρεμία για το προσωπικό σας

Επιλέγοντας τις εύχρηστες λύσεις και τα εργονομικά προϊόντα μας, εξοπλίζετε το προσωπικό σας με τα καλύτερα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά και προλαμβάνετε τις συστηματικές απουσίες του προσωπικού λόγω προβλημάτων υγείας:

  • Έρευνες της ΕΕ υπολογίζουν το επίπεδο ποσοστού συστηματικών απουσιών στο >12% μεταξύ των καθαριστών με μέση διάρκεια 25 ημέρες
  • Υψηλό ποσοστό συστηματικών απουσιών προκαλείται από άσθμα ή δερματίτιδα, εξαιτίας των χημικών και του ανεπαρκούς εξαερισμού
  • Το 40% των απουσιών προκαλείται από μυοσκελετικές διαταραχές, οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν με πιο εργονομικές λύσεις καθαρισμού καταστημάτων

Απομάκρυνση βακτηρίων

Η πρότασή μας περιλαμβάνει πανέτες και πανιά μικροϊνών που απομακρύνουν έως και 99,9% των βακτηρίων. Επίσης, απομακρύνουν αποτελεσματικά υψηλότερα επίπεδα σκόνης και ρύπων σε επιφάνειες από τον παραδοσιακό καθαρισμό.

Επιπρόσθετα, με τις μικροΐνες δεν υπάρχει περίπτωση να συσσωρευτεί κολλώδες υπόλειμμα χημικών σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπως πίσω από τα ράφια ή κάτω από τις μονάδες όπου αναπτύσσονται μικροοργανισμοί.

Πρόληψη γλιστρήματος

Είναι πολύ σημαντικό το δάπεδο να είναι στεγνό: Τα γλιστρήματα και τα παραπατήματα αντιπροσωπεύουν το 60% των τραυματισμών σε καταστήματα. Καμιά άλλη πηγή κινδύνου δεν προκαλεί τόσα ατυχήματα. Τα υλικά των προϊόντων καθαρισμού των καταστημάτων που προσφέρουμε και οι προτεινόμενες μέθοδοι χρήσης αφήνουν το δάπεδο σχεδόν στεγνό.

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας