Λύσεις καθαρισμού για εγκαταστάσεις ιατρικής περίθαλψης από τη Vileda Professional

Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις των υπερβολικά ευαίσθητων περιοχών

Η υγιεινή σε εγκαταστάσεις ιατρικής περίθαλψης όπως τα νοσοκομεία και τα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι καίριας σημασίας, ιδιαίτερα σε περιόδους αυξημένων ποσοστών λοιμώξεων. Διασφαλίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων και συνήθως είναι "ζήτημα ζωής και θανάτου". Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή καθαριότητα και το μέγιστο δυνατό έλεγχο της μόλυνσης.

Η Vileda Professional μπορεί να σας παρέχει αυτό που χρειάζεται για να ανέβουν τα συνολικά επίπεδα υγιεινής και να μειωθούν σημαντικά τα ποσοστά λοιμώξεων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Όλα οι λύσεις καθαρισμού για εγκαταστάσεις ιατρικής περίθαλψης προσφέρουν μια ευέλικτη προσέγγιση υψηλής τεχνολογίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα ευαίσθητων χώρων. Επιπλέον, όλα μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Διασφαλίστε τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής με τη Vileda Professional. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Αποδεδειγμένες λύσεις για απομάκρυνση βακτηρίων και πρότυπα ελέγχου λοιμώξεων

Χρήση της εκτεταμένης γνώσης μας για τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων ιατρικής περίθαλψης προς όφελός σας

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, στη Vileda Professional γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες του κλάδου της ιατρικής περίθαλψης. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παρέχουμε πρωτοπόρες λύσεις καθαρισμού για τον κλάδο της ιατρικής περίθαλψης εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε ειδικοί στον υγιεινό καθαρισμό.

1. Οι δράσεις έρευνας και ανάπτυξης πραγματοποιούνται εσωτερικά: Μπορούμε να αντιδράσουμε πιο γρήγορα στις συνθήκες της σύγχρονης αγοράς αλλά και στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

2. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας μόνο με τις τελευταίες τεχνολογίες, όχι μόνο για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα της βιομηχανίας αλλά και για να τα ξεπεράσουμε.

3. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας: Για να παρέχουμε μακροπρόθεσμη υψηλή αξία σε όλους τους πελάτες μας, τα προϊόντα μας προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής υπηρεσίας από το μέσο όρο της αγοράς και επομένως βέλτιστη σχέση κόστους/απόδοσης.

Επωφεληθείτε από τη συστηματοποιημένη μας προσέγγιση

Για τη διασφάλιση του υγιεινού καθαρισμού είναι σημαντικό κάθε κρίκος αυτής της αλυσίδας να είναι εξίσου δυνατός: προϊόντα, γνώση και χρήση. Βάζοντας όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, εξασφαλίζουμε ότι όταν συνεργάζεστε μαζί μας, επωφελείστε από τη συστηματοποιημένη μας προσέγγιση στον αποδοτικό καθαρισμό.

Απομακρύνετε τα βακτήρια αποτελεσματικά με τα προϊόντα μικροϊνών μας

"Όταν οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν νοσοκομείο, το πρώτο κριτήριο είναι η ποιότητα και τα προσόντα των γιατρών. Ωστόσο, το 97% των ασθενών επιλέγουν «την καθαριότητα του νοσοκομείου και του δωματίου» ως το δεύτερο πιο σημαντικό κριτήριο". (Έρευνα Bertelsmann, 2006). Εξαιτίας αυτού, προσφέρουμε πανέτες και πανιά μικροϊνών που οδηγούν σε ένα ανώτερο επίπεδο μείωσης των βακτηρίων. Ανεξάρτητες δοκιμές έδειξαν ότι απομακρύνεται το 99,99% των βακτηρίων με τη βοήθεια των προϊόντων μας.

Επιπλέον, η Vileda Professional διαθέτει όλα τα σχετικά πιστοποιητικά ιατρικής περίθαλψης για πανέτες και πανιά που έρχονται σε άμεση επαφή με επιφάνειες. Σας προσφέρουμε, επίσης, τη σειρά μίας χρήσης για χώρους όπου η υγιεινή είναι απαραίτητα ή για χώρους χωρίς πρόσβαση σε εγκαταστάσεις πλυντηρίων.

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας