Σπόγγοι Vileda Professional για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού

Επιλέγοντας τους σπόγγους καθαρισμού της Vileda Professional, θα παρατηρήσετε αμέσως την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού που προσφέρουν. Στους σπόγγους χαμηλής ποιότητας, η επιφάνεια της φίμπρας φθείρεται γρήγορα. Αντιθέτως, οι σπόγγοι της Vileda Professional θα σας παρέχουν σταθερά υψηλή ποιότητα καθαρισμού με ελάχιστη προσπάθεια. Οι σπόγγοι μας διαθέτουν φίμπρες με λειαντικό και ρητίνη, ενώ η ισχυρή σύνδεση της ρητίνης πάνω στη φίμπρα διασφαλίζει την ομοιόμορφη φθορά των ινών και του λειαντικού μέσου, εξασφαλίζοντας εξαιρετικό καθαρισμό σε όλη τη διάρκεια ζωής του σπόγγου.


Ένας σπόγγος καθαρισμού από τη Vileda Professional για κάθε σας ανάγκη

Οι σπόγγοι μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν φιλικοί προς τις επιφάνειες. Δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά υλικά με στόχο να πετύχουμε την κατάλληλη ισορροπία για κάθε χρήση. Έτσι, διαθέτουμε:

  • Σπόγγους με αφρώδες υλικό  και εύκολη λαβή
  • Φίμπρες χειρός
  • Σπόγγους με φυσικές ίνες
  • Σύρματα τριψίματος
  • Σπόγγους υψηλής ποιότητας που μιμούνται το φυσικό σφουγγάρι
  • Σπόγγους με αφρώδες υλικό χωρίς λειαντικό

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές ιδιότητες των καθαριστικών σπόγγων μας που καλύπτουν πλήρως στις ανάγκες σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Προστατεύει τα δάχτυλα και καθαρίζει πολλά διαφορετικά είδη επιφανειών για ένα λαμπερό αποτέλεσμα — Σπόγγος με αφρώδες υλικό


Οι σπόγγοι με αφρώδες υλικό είναι μαλακοί για τα χέρια σας, παρέχουν καλό κράτημα και εργονομία. Το αφρώδες υλικό με την εύκολη λαβή διατηρεί το σπόγγο επίπεδο για μέγιστη επαφή με την επιφάνεια που καθαρίζετε.

Στη συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία σπόγγων καθαρισμού για διαφορετικές ανάγκες:

  • Επαγγελματικός σπόγγος: Μπεζ αφρός για λιγότερους λεκέδες. Εξαιρετικά ανθεκτικός σπόγγος όπου αφαιρεί εύκολα τη σκληρή βρωμιά και είναι κατάλληλος για τις πιο δύσκολες εφαρμογές.
  • Πράσινος-κίτρινος σπόγγος: Ο υψηλής ποιότητας σπόγγος μας με αφρώδες υλικό και πράσινη φίμπρα είναι ιδανικός για εργασίες γενικής καθαριότητας και αφαίρεση λεκέδων. Ο σπόγγος που μιμείται το φυσικό σφουγγάρι, διαθέτει επίσης πράσινη φίμπρα και αφρώδες υλικό από φυσικές ίνες.

 

 Ισχυρή καθαριστική απόδοση με PurActive, PowerInox και Miraclean

 

Οι σπόγγοι της Vileda Professional έχουν κατασκευαστεί για επαγγελματική χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν για κάθε σκοπό. Οι ξεχωριστές ιδιότητες του κάθε προϊόντος προσφέρουν διαφορετικά οφέλη, ώστε να καλύψουν τέλεια κάθε σας ανάγκη. Οι σπόγγοι καθαρισμού με ειδικές επικαλύψεις και χαρακτηριστικά διασφαλίζουν ότι οι ίνες και οι φίμπρες φθείρονται ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα την σταθερά υψηλή απόδοση καθαρισμού. Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές ιδιότητες των εξειδικευμένων καθαριστικών σπόγγων μας και τις χρήσεις τους:

PurActive: Η ειδική επιφάνεια του PurActive ανασηκώνει εύκολα την επίμονη βρωμιά, χωρίς να χαράζει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες. Το PurActive  καθαρίζει τρεις φορές πιο αποτελεσματικά από τα παραδοσιακά σφουγγάρια. Το μυστικό βρίσκεται στην ειδική κυματοειδή επιφάνεια από πολυουρεθάνη, που ανασηκώνει τη βρωμιά αντί να την τρίβει. Απομακρύνει εύκολα λίπη και βρωμιά από όλες τις επιφάνειες, χωρίς να τις χαράζει. Διαθέσιμο σε 4 χρώματα.

PowerInox: Μεταλλικός σπόγγος με εσωτερικό σφουγγαράκι πολυουρεθάνης, με υψηλή καθαριστική απόδοση. Ιδανικός για σχάρες και ταψιά. Ξεβγάζεται εύκολα και δεν κολλάνε βρωμιές στην επιφάνειά του. Ιδανικός σύμμαχος για εντατικές εργασίες τριψίματος και απομάκρυνση επίμονων ρύπων.

Miraclean: Το Miraclean είναι η δημοφιλέστερη λύση για καθαρισμό λεκέδων. Χρησιμοποιώντας μόνο νερό, θα εξαφανίσει αμέσως σημάδια, λεκέδες και βρωμιά που έχει με τον καιρό ενσωματωθεί στις επιφάνειές σας.

 

Vileda Professional Handpads — Ιδανικό προϊόν για δύσκολες εργασίες

Οι φίμπρες χειρός προσφέρουν υψηλής ποιότητας καθαριστική απόδοση σε δύσκολες εργασίες, όπου απαιτείται ένας ισχυρότερο προϊόν καθαρισμού. Για ευαίσθητες επιφάνειες, όπως στα μπάνια, διαθέτουμε το Vileda Professional Handpad Non-Scratch για να αποφεύγετε τις γρατζουνιές.

 

Μάθετε περισσότερα για τον ιδανικό σπόγγο της Vileda Professional που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες και δείτε ολόκληρη τη συλλογή προϊόντων καθαρισμού για τέλεια αποτελέσματα. Αγοράστε τον ιδανικό σπόγγο καθαρισμού τώρα!

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας