Καθαρισμός μέσων μεταφοράς με τη Vileda Professional

Επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού για τραμ, λεωφορεία, τρένα και αεροπλάνα

Ο καθαρισμός των μέσων μεταφοράς που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι μια από τις πιο δύσκολες εργασίες. Αυτό ισχύει και για το προσωπικό αλλά και για τα εργαλεία που χρησιμοποιούν: Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται γρήγορα για να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις. Ο καθαρισμός των τρένων και των λεωφορείων συχνά γίνεται ενώ βρίσκονται στην αποβάθρα ή στις ράγες και όχι στο σταθμό. Συνεπώς, το προσωπικό πρέπει να κινείται μέσα σε περιορισμένους χώρους και να εξακολουθεί να είναι θέση να καθαρίσει επιμελώς κάθε επιφάνεια.

Ακόμα πιο δύσκολο για τον καθαρισμό είναι το γεγονός ότι αυτές οι μικρές επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά, το καθένα από τα οποία χρειάζεται διαφορετική μεταχείριση. Τέλος, οι διάφορες καιρικές συνθήκες που πρέπει να ληφθούν επίσης υπόψη στις προσπάθειες για καθαρισμό: Το καλοκαίρι και η ηλιοφάνεια δεν απαιτούν τον καθαρισμό που απαιτεί ο χειμώνας και το χιόνι, κάτι που κάνει ιδιαίτερα δύσκολή αυτήν τη δουλειά.

Με βάση αυτές τις συνθήκες, μόνο τα πιο αποτελεσματικά και εργονομικά εργαλεία είναι κατάλληλα για αυτήν την εργασία.

Η Vileda Professional σας προσφέρει προϊόντα και ιδέες καθαρισμού και εκπαίδευση προσωπικού για να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες του καθαρισμού των μέσων μεταφοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναπτύξουμε μαζί τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.

Έχετε ερωτήσεις ?

Επικοινωνήστε μαζί μας