Σύστημα UltraSpin Mini

Τα προϊόντα του συστήματος Σύστημα UltraSpin Mini

Σύστημα UltraSpin Mini

UltraSpin Mini της Vileda Professional

Καθαρισμός για μικρούς χώρους

Το UltraSpin Mini είναι ένα εύχρηστο και μικρό σύστημα σφουγγαρίσματος σχεδιασμένο για μικρούς χώρους. Συνδυάζει την επαναστατική περιστρεφόμενη πρέσα με κεφαλή πανέτας κατασκευασμένη 100% από μικροΐνες. Έτσι, πετυχαίνετε αποτελεσματικό καθαρισμό εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και με λιγότερη καταπόνηση για το χρήστη.

Τα χαρακτηριστικά εν συντομία

  • Κεφαλή πανέτας από μικροΐνες
  • Υψηλή εργονομία
  • Γρήγορη απομάκρυνση χυμένων υγρών
  • Ευρεία κάλυψη δαπέδου 30 cm
  • Προστατευτικό από το πιτσίλισμα
  • Τριγωνική κεφαλή, εύκολος καθαρισμός στις γωνίες
  • Κατάλληλο για τοίχους και δάπεδα

Όταν πρέπει να είστε γρήγοροι

Η πανέτα μικροϊνών υψηλής απορροφητικότητας και η αποτελεσματική πρέσα κάνουν το UltraSpin Mini ιδανικό για γρήγορη απομάκρυνση χυμένων υγρών σε εστιατόρια και καφέ. Είναι επίσης ιδανικό για γρήγορο καθαρισμό σε καταστήματα και σουπερμάρκετ.

Το μυστικό για την ταχύτητά του είναι η ευέλικτη διαδικασία περιστρεφόμενου στυψίματος: Ο χρήστης ελέγχει το επίπεδο υγρασίας της κεφαλής της πανέτας, επιτρέποντας έτσι τη χρήση σε όλες τις εφαρμογές, από τον ξηρό καθαρισμό ενός ευαίσθητου δαπέδου έως τον υγρό καθαρισμό κατά τη διάρκεια διαδικασιών απολύμανσης.

Εύκολο και εργονομικό

Το σύστημα UltraSpin Mini είναι εξαιρετικά εύχρηστο. Απλώς τοποθετήστε την πανέτα μέσα στο διάλυμα καθαρισμού, εισαγάγετέ την στο στίφτη, πιέστε το πεντάλ για να ξεκινήσει η περιστροφική κίνηση και, στη συνέχεια, αφαιρέστε την και ξεκινήστε τον καθαρισμό.

Επειδή ο περιστρεφόμενος στίφτης λειτουργεί με πεντάλ και όχι με μοχλό , είναι ιδιαίτερα βολικός για την πλάτη και τους καρπούς των χρηστών, καθώς δεν χρειάζεται σκύψιμο για τη χρήση της πρέσας.

Προσφέρετε στο προσωπικό σας τα καλύτερα εργαλεία

Επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια και συμβουλές για να αποφασίσετε αν το σύστημα UltraSpin Mini είναι η σωστή επιλογή για εσάς.