Το νέο σημείο αναφοράς μεταξύ των καροτσιών καθαρισμού: Η Vileda Professional παρουσιάζει τη σειρά Origo 2

Το νέο Origo 2 είναι το πιο πρωτοποριακό καροτσάκι καθαρισμού Vileda Professional που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Αυτή η νέα γενιά εξασφαλίζει βελτιωμένη υγιεινή, υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη ασφάλεια για χρήστες και χώρους καθώς και πλήρη ενσωμάτωση δισκίων και ψηφιακά υποβοηθούμενων συσκευών καθαρισμού.


Αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις του επαγγελματικού καθαρισμού, είτε αυτό είναι ο ταχύτερος δυνατός καθαρισμός μεγάλων κτιρίων γραφείων, αυστηρά πρότυπα υγιεινής στα νοσοκομεία ή ασφάλεια στα αεροδρόμια. Το Origo 2 από την Vileda Professional είναι έτοιμο για οτιδήποτε, χάρη σε μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Το άνοιγμα των καπακιών, η αποθήκευση πολλαπλών εργαλείων, τα χωριστά δορυφορικά καροτσάκια και η μοναδική λύση αποθήκευσης tablet / pad που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να ανταποκρίνονται στα push μηνύματα είναι μόνο μερικές από τις πτυχές που μιλάνε για αυτό το καρότσι καθαρισμού.
Για ιδιαίτερα μεγάλους χώρους, το Origo 2 μπορεί πλέον να είναι εξοπλισμένο με προαιρετικό κινητήρα. Λόγω του ευπροσάρμοτου σχεδιασμού, οι εταιρείες καθαρισμού μπορούν να διαμορφώσουν το Origo 2 ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες τους. Και, υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα χρήσης ανακυκλωμένων υλικών, για τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα στο: origo2.vileda-professional.com